به گزارش سلام لردگان مجيد جليل امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار داشت: جادههاي استان به ويژه در محور لردگان - بروجن از استاندارد لازم برخوردار نيست و روزانه شاهد تلفات جاني و مالي بسياري در اين محور هستيم.
وي با بيان اينکه جادههاي شهرستان لردگان از حادثهخيزترين جادههاي استان است، افزود: هر ساله تعداد زيادي از رانندگان و مسافران جان خود را در اين محورها از دست ميدهند لذا اين امر ميطلبد تا مسئولان استان و کشور به اين مسئله توجه بيشتري داشته باشند.
جليل ادامه داد: ترافيک بالا، نبود ظرفيت در جاده، پيچهاي تند و عدم ايمنسازي نقاط حادثهخيز از مهمترين مشکلاتي است که در محورهاي اين شهرستان ايجاد معضل و حادثه ميکند.
نماينده مردم لردگان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به حوادث اخير در جاده لردگان - خوزستان تصريح کرد: اين جاده يک محور مواصلاتي و ترانزيتي است که جنوب را به مرکز کشور متصل ميکند.
وي تصريح کرد: همچنين اين جاده بسيار پرترافيک بوده و جوابگوي اين همه تردد وسيله نقليه نيست.
جليل افزود: لذا به منظور رسيدگي به وضعيت محورهاي ارتباطي استان به ويژه جادههاي شهرستان لردگان، جادههاي روستايي و تصادفاتي که در اين محورها به وقوع پيوسته فردا در کميسيون عمران از وزير راه و شهرسازي سوال پرسيده ميشود.